Sivuston tarkoitus ja ylläpitäjä


Tämä sivusto on tehty, että sinä voisit oppia tuntemaan paremmin Jeesusta ja Raamattua. Videoina näkyvät raamattuopetukset ja niihin liittyvät tehtävät auttavat sinua siinä. Jos sinulla herää niistä jotain kysyttävää, voit rohkeasti laittaa meille viestiä ja kysyä. Jos sinulla on jotain asioita, minkä puolesta tahdot, että rukoillaan, kerro niistäkin. Kaikki viestit tulevat tämän sivun ylläpitäjän sähköpostiin, ei muualle, ja ne käsitellään luottamuksellisesti.

Olet tervetullut myös mukaan toimintaamme, jota järjestetään Nilsiässä, Lehtomäen kodilla. Kotiimme voit tutustua tarkemmin: www.lehtomaenkoti.net


Sivustoa ylläpitää ja lähettämänne viestit vastaanottaa Marika Huusko:

“Olen Marika ja tykkään lukea ja tehdä käsitöitä niin puusta kuin kankaasta. Ja mä rakastan jäätelöä! 🙂 Minusta on myös mukavaa tehdä lasten kanssa kaikennäköistä kivaa. Mä uskon Jeesukseen ja haluan, että jokainen lapsi saisi myös oppia tuntemaan Hänet. Mä haluan, että just sä tiedät ja uskot sen, että Jeesus rakastaa sua äärettömän paljon! Sä oot ainutlaatuinen ja arvokas Jumalan luoma ihminen! Jeesus haluaa elää sun kanssa niin ilossa kuin surussa, ihan joka hetki. Hän myös tahtoo viedä sut kerran Taivaaseen Jumalan luo, missä on aina hyvä olla. Toivon ja rukoilen, että näistä sivuista on sinulle paljon iloa ja että voisin olla auttamassa sua, että voisit oppia tuntemaan Jeesusta yhä paremmin! Ollaan yhteyksissä!”

 


Pari esittelyvideoa Lehtomäen kodista ja leireistä – leiriläisten tekeminä