Sivuston tarkoitus ja ylläpitäjä


Tätä sivustoa ylläpidetään, jotta sinä voisit oppia tuntemaan paremmin Jeesusta ja Raamattua. Video- ja äänikertomusopetukset ovat sitä varten. Jos sinulla herää jotain kysyttävää, voit rohkeasti laittaa viestiä ja kysyä. Jos sinulla on jotain asioita, joiden puolesta tahdot, että rukoillaan, kerro niistäkin. Kaikki viestit tulevat tämän sivun ylläpitäjän sähköpostiin, ei muualle ja ne käsitellään luottamuksellisesti.

Olet tervetullut myös mukaan toimintaamme, jota järjestetään Nilsiässä, Lehtomäen kodilla. Kotiimme voit tutustua tarkemmin: www.lehtomaenkoti.net


Sivustoa ylläpitää ja lähettämänne viestit vastaanottaa Marika Huusko:

“Olen Marika, tykkään tehdä käsitöitä ja syödä jäätelöä. 🙂 Minusta on myös mukavaa tehdä lasten kanssa kaikennäköistä kivaa. Mä uskon Jeesukseen ja haluan, että jokainen lapsi saisi myös oppia tuntemaan Hänet. Tahdon, että just sä tiedät ja uskot sen, että Jeesus rakastaa sua äärettömän paljon! Sä oot ainutlaatuinen ja arvokas Jumalan luoma ihminen! Jeesus haluaa elää sun kanssa niin ilossa kuin surussa, ihan joka hetki. Hän myös tahtoo viedä sut kerran Taivaaseen, Jumalan luokse, missä on aina onnellista olla. Toivon ja rukoilen, että näistä sivuista on sinulle paljon iloa ja että voisin olla auttamassa sua, että voisit oppia tuntemaan Jeesusta yhä paremmin! Ollaan yhteyksissä!”

 


Pari esittelyvideoa Lehtomäen kodista ja leireistä – leiriläisten tekeminä vuodelta 2019