Vanhemmille


Sivuston tarkoitus ja sisältö:

Tämä sivusto tarkoitettu auttamaan lapsia tutustumaan Raamatun Jumalaan ja löytämään yhteyden Häneen.

Katsomalla raamattuopetusohjelmaamme lapsi oppii tuntemaan Jumalaa ja Jeesusta paremmin ja saa kutsun uskoa Jeesukseen ja elää Jumalan tahdon mukaista elämää. Kun lapsella on turva Jumalassa, se kantaa läpi elämän aina iankaikkisuuteen asti. Joihinkin raamattuopetuksiin liittyen löytyy myös tehtäviä. TosionTV:n ohjelmasarjojen tehtävistä saa myös palkintoja. Palkinnot lähetetään lapselle postitse. Osallistuminen ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään, eikä osoitetietoja rekisteröidä mihinkään.  Bonustehtävät ovat tulostettavia tehtäviä.

Tule mukaan-sivulla kerromme meillä Lehtomäen kodilla, Nilsiässä, tarjolla olevasta toiminnasta. Toimintaamme on vapaa pääsy.

Lisäksi sivulla annamme mahdollisuuden lapselle laittaa viestiä, jos on herännyt kysymyksiä tai lapsi haluaa jakaa jonkun rukousaiheen tai muuten vaan kertoa jonkun mielen päällä olevan asian. Kaikki sivustolta lähetetyt viestit tulevat tämän sivun ylläpitäjän, Marika Huuskon, sähköpostiin, ei muualle ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Emmekä tallenna sähköpostiosoitteita, joista viestit tulevat.

Ylläpitäjä:

Sivustoa ylläpitää Lehtomäen kodin toiminnanjohtaja Marika Huusko

Voit tutustua tarkemmin meihin klikkaamalla: www.lehtomaenkoti.net

Yhteistyökumppanimme on Lastenmissio: www.lastenmissio.fi