Vanhemmille


Sivuston tarkoitus ja sisältö:

Tämä sivusto tarkoitettu auttamaan kouluikäistä lasta tutustumaan Raamatun Jumalaan ja löytämään yhteyden Häneen.

Katsomalla raamattuopetusohjelmaamme lapsi oppii tuntemaan Jumalaa ja Jeesusta paremmin ja saa kutsun uskoa Jeesukseen ja elää Jumalan tahdon mukaista elämää. Kun lapsella on turva Jumalassa, se kantaa läpi elämän aina iankaikkisuuteen asti. Jokaiseen raamattuopetukseen liittyen löytyy raamattuvisa ja tietyn tehtävä määrän tehtyään saa pienen palkinnon. Palkinnot lähetetään lapselle postitse. Osallistuminen ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään, eikä osoitetietoja rekisteröidä mihinkään.  Bonustehtävät ovat tulostettavia tehtäviä.

Kertomuksia-sivulta voi kuunnella erilaisia kristillisiä kertomuksia, joista on osa kuviteltuja tarinoita ja osa todellisia kertomuksia mm. lähetyskentiltä.

Tule mukaan-sivulla kerromme meillä Lehtomäen kodilla, Nilsiässä, tarjolla olevasta toiminnasta. Toimintaamme on vapaa pääsy.

Lisäksi sivulla annamme mahdollisuuden lapselle laittaa viestiä, jos on herännyt kysymyksiä tai lapsi haluaa jakaa jonkun rukousaiheen tai muuten vaan kertoa jonkun mielen päällä olevan asian. Kaikki sivustolta lähetetyt viestit tulevat tämän sivun ylläpitäjän, Marika Huuskon, sähköpostiin, ei muualle ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Emmekä tallenna sähköpostiosoitteita, joista viesti tulevat.

Ylläpitäjä:

Sivustoa ylläpitää Ev. lut Lähimmäislähetys ry:n (Lehtomäen kodin)  työntekijä Marika Huusko.

Voit tutustua tarkemmin meihin klikkaamalla: www.lehtomaenkoti.net